FALUHÁZ

Hírek a
KAPOSÚJLAKI FALUHÁZ
programjairól, eseményeiről nemcsak Újlakiaknak

Őszi séta

2008.10.13. 13:41 | B.Balaskó Mária | Szólj hozzá!

Címkék: újlaki séta

2008. október 11.

 

Az ősz csodaszép színűre festi a tájat, bármerre nézünk, mindenütt a meleg földszínek fogadnak. Az erdő is különleges ilyenkor. Őszi szinekben pompázó fák és az enyhe szellőre is lehulló  leveleik látványa, a lábunk alatt az avar zizegése, mind-mind azt jelzi:

Itt van az ősz... bizony, itt van újra!

 

Gyönyörű őszi délután gyülekeztünk a Faluház előtt, majd indulás előtt egy kis tanakodás: kis körút, vagy nagy körút?

No igen, természetesesen nagy körútra indultunk a környékbeli erdőkbe, bízva benne, hogy a kisebbek is bírni fogják. (Természetesen bírták, -jobban mint én!:)

Nagyot sétáltunk, élveztük a szép időt, jókat beszélgettünk.
Gyűjtöttünk sok szép színes levelet. Lepréseljük őket és a következő alkalommal csodaszép képeket készítünk belőlük, melyeket majd természetesen itt az oldalon szintén bemutatunk.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy egy kis más jellegű izgalom is fűszerezte a kirándulásunkat. Néhány kilométert visszafelé egy telefon csörgésére fülelve tettünk meg, ugyanis a nagy hancurozás közepette, valahogy kiesett tulajdonosa zsebéből. Be kell,hogy valljam nem bíztam benne, de... Előkerült!

Sétáltunk erdőben és erdő mellett, egyeseknek a kukoricatarló is csábítónak tűnt ... (a telefonnal együtt - nélküle már nem annyira), a botforgatást is kipróbálták, találkoztunk lovasokkal, a tarisznyából a "hamuban sült pogácsa" is elfogyott, a kulacsok is kiürültek és hazafelé birkák is keresztezték utunkat...

BBM: Őszi séta

A többi fotóhoz katt a képre!

 Minden jó, ha a vége jó! -szokták mondani.

Nem volt ez másképp most sem, hisz egy kellemes délutánt töltöttünk EGYÜTT és ez a lényeg!

  


 


Kapcsolódó anyagok:

Levélképkészítés

Októberi_programok

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://faluhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr91711513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása